BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, October 6, 2010

aku single????

Assalamualaikum.. betol ke aku single??? hahah sejak bile lak aku kple?? :P Tu sume rhsia...
mmm... aku ckp aku single.. sb mmg aku xkple ngn org.. hahaha.. tp hati aku ni sgtt sayanggg kepadanya... cume sknk..hmm tahla.. aku sndr xtaw.. de y kate.. aku slalu jmp org2 y salah dlm hidup aku... ( lam percintaan la) .. she said.. my prince charming will come.. ahahaha but when???
Aku sayang sgt kt die... tp die??? mcm amek ksempatan pn ade.. mcm saje nk bia aku y thegeh2 kt die pn ye.. mcm saje nk kene kn aku pn ye.. mcm syg kt aku bile wktu2 tertntu aje pn ye.. haiii.. apelah nasib... huhuhu... nk wt cmne.. sbar jela kn???
Ade y kate aku xle idop tnp laki.. tp btl ke?? huhuh aku xnafikan...
aku cume nk bhgia... mcm org laen... umm... ade aje org amek berat hari2... tnye ttg kba aku.. stdy aku.. bile aku nk exam.. die suh aku blja btul2..say gud luck kt aku.. huhu... bkn nye susah kn tugas seorg kekasih kpd aku ni?? :P

Aku cume mahukan kebahagiaannn.....

1 comments:

SY@F said...

hope one day akan hadir lah kekasih yg diharapkan tu...